今晚10:30出戰ViuTV《踢館》挑戰餐廳招牌菜!

之前去咗拍🎬ViuTV最新下廚節目《踢館》🎥,挑戰餐廳招牌菜。連我自己都估唔到就咁膽粗粗就參加🤯🤣,其實唔係挑戰餐廳,係挑戰自己多啲👩🏻‍🍳。每晚10:30會有一位參賽者踢館,而我果集就係21-25/9。

今日22/9,就係我出戰的一日,想知賽果如何?留意今晚10:30 ViuTV《踢館》!

如果真係錯過咗都唔緊要,盡快去重溫啦:https://bit.ly/3ccoPmW

🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖

🍳Follow我的IG📷https://bit.ly/3fV3H4Y

🍳Like facebook📮https://bit.ly/3iLpr5J

🍳More recipes🎁https://bit.ly/3iIUpvi

#ViuTV#踢館#米芝蓮#寶兒#寶兒廚房#煮事#屋邨女孩的法國廚房#cookstuffs#frenchdessert#frenchcooking#frenchcuisine#cuisinefranciase#dessertsfrançais#foodblogger#hkfoodblogger#hkfoodie#hongkongfoodie#食譜作者#hkcookbookwriter#cookbookauthor#cookbookwriter#author#foodcolumnist#hkfoodcolumnist#columnist#homemade#homecooking

給 煮事 留言:

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s